NA ZAČETEK RAZSTAVE ZA RAZSTAVLJALCE NAMESTITEV SPONZORJI KONTAKT
  POGOJI ZA SPONZORSTVO IN OGLAŠEVANJE VABILO SPONZORJEM
 
Predstavljamo partnerje, ki so prijazno podprli Evropsko razstavo hrtov pod okriljem FCI.
Vsem se zahvaljujemo za podporo.
 
GENERALNA SPONZORJA
 
  Več na povezavi >
     
 

Več na povezavi >

 
SPONZORJI
 

MA-FRA PET LINE lastnikom hišnih ljubljenčkov zagotavlja inovativne rešitve za reševanje vsakodnevnih problemov čiščenja hiš in avtomobilov, s katerimi zadovolji tudi najzahtevnejše občinstvo.

Več na povezavi >

 
MALI SPONZORJI
 
 

Več na povezavi >

 
 

Več na povezavi >

 
 

Več na povezavi>

 
 

Več na povezavi >

 
VABILO K SODELOVANJU
 

Slovenski klub za hrte bo v letu 2019 – natančneje 11. in 12. maja 2019 – organiziral največjo prireditev v Sloveniji, ki bo posvečena samo hrtom: Evropsko razstavo za hrte pod okriljem FCI. Dogodek, ki bo v Slovenijo privabil več kot 3000 razstavljavcev in obiskovalcev iz celotne Evrope in ustvaril nekaj tisoč klikov na internetni strani, bo organiziran pod okriljem Kinološke zveze Slovenije – KZS in Mednarodne kinološke organizacije – FCI.

Lokacija prireditve je skrbno izbrana: Nordijski center Planica, ki s svojo infrastrukturo – predvsem pa s svojo okolico – obljublja resnično fantastično doživetje.
Za nočitve in dodatne aktivnosti pa poskrbi tudi Kranjska Gora in celotna Zgornjesavska dolina.
Na razstavi bodo hrte ocenjevali eminentni kinološki sodniki iz celega sveta: Finske, Švedske, Italije, Rusije, ZDA in Slovenije.
Čez vikend bomo poleg Evropske razstave hrtov organizirali tudi Specialno klubsko razstavo Slovenskega kluba za hrte in dve Specialni razstavi za pasmo svilnati hrt.
Poleg razstav pa bo na voljo tudi bogat prodajni program na stojnicah, saj pričakujemo ponudbo iz celotne Evrope.

Slovenski klub za hrte je bil ustanovljen leta 1993 in skozi leta si je pridobil sloves enega najbolj aktivnih kinoloških klubov v Sloveniji. Z organizacijami velikega števila razstav in tekmovanj v coursingu smo dokazali, da smo več kot pripravljeni na organizacijo take prireditve kot je Evropska razstava za hrte.
Ker pa so za uspešen projekt potrebni, poleg kvalitetnega tima znotraj našega kluba, tudi uspešni in zanesljivi poslovni partnerji, se na vas obračamo v želji po poslovnem sodelovanju v tem projektu.
Evropska razstava hrtov je torej največji projekt Slovenskega kluba za hrte v 25 letih obstoja. Skupaj z vašo pomočjo želimo dokazati Evropi, da znamo dobro pripraviti tudi najbolj zahtevne dogodke.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in se veselimo sodelovanja z vami !

Vodja OO FCI Euro Sighthound: Andreja NOVAK
Predsednik Slovenskega kluba za hrte: Boštjan KOGOVŠEK


info@eurosighthound2019.com

 
SPONZORIRANJE ISWS & KLUBSKE RAZSTAVE SVILNATI HRT

za več informacij pišite na
silkenshows2019@gmail.com
 
 
Vsebina spletne strani © Slovenski klub za hrte, 2023