NA ZAČETEK RAZSTAVE ZA RAZSTAVLJALCE NAMESTITEV SPONZORJI KONTAKT
RAZREDI + PRIJAVNINA SODNIKI NASLOVI ON-LINE PRIJAVA ORG.ODBOR REZULTATI
 
ANDREJA NOVAK


V svetu hrtov sem že od leta 1988, ko je k nam domov prišla psička pasme borzoj, z imenom Marizela. Marizela oziroma Kim, kot smo jo poimenovali, je postala mama prvega legla, ki je bilo leta 1991 skoteno pod imenom psarne – Ninochka’s.
Sodnik za X FCI skupino sem od leta 2001. Sem tudi prva sodnica za Lure coursing v Sloveniji, pripravila sem tudi pravilnik, ki je omogočil delovanje tega čudovitega športa v Sloveniji.
Kot aktivna članica Slovenskega kluba za hrte vse od ustanovitve leta 1993 sem danes vodja vzrejne komisije in komisije za dirke pri klubu. Nekaj let sem bila tudi predsednica kluba in članica UO pri Kinološki Zvezi Slovenije. Leta 2010 sem sodelovala pri organizaciji evropske razstave psov v Celju kot vodja projekta.
Tekom let smo s člani kluba organizirali veliko specialnih razstav, coursingov in ostalih prireditev.
Kot sodnica sem popolnoma predana hrtom. Sodila sem specialne razstave in coursing tekme po Evropi, Skandinaviji, Rusiji in Avstraliji. Kot vzrediteljica in lastnica borzojev pa redno sodelujem na razstavah in tudi coursingih, z veseljem tudi na vseh Beauty & performance prireditvah.
Z družino živim v mali vasici Podkogelj, ki je le 30 km iz Ljubljane. Uživamo podeželsko življenje skupaj z možem, dvema sinovoma in seveda - najmanj tremi borzoji.

Resnično se veselim srečanja z ljubitelji in lastniki hrtov. Hvala sodnikom, ki so sprejeli naše vabilo in postali del tega veličastnega dogodka v Sloveniji !
Dobrodošli na Eurosighthound 2019 !


< nazaj
Vsebina spletne strani © Slovenski klub za hrte, 2023