NA ZAČETEK RAZSTAVE ZA RAZSTAVLJALCE NAMESTITEV SPONZORJI KONTAKT
 
NAMESTITVE

HOTELI KRANJSKA GORA (4 km)
https://www.berghi.si
https://www.hit-alpinea.si
https://www.kranjska-gora.si/sl/nastanitve/apartmaji-in-sobe
https://www.sloveniaholidays.com/kranjska-gora/hoteli

KAMPING
http://www.naturaecocamp.si (Kranjska gora)
http://www.campingkamne.com (Mojstrana)
https://www.camp-spik.com (Gozd Martuljek)

AVTODOMI
Nordijski center Planica (na lokaciji)
Rezervacije za avtodome opravite neposredno na spletni strani Nordijskega centra Planica tako, da izpolnite obrazec na dnu strani.
Cena parkiranja je 12 EUR na dan.

 
O PLANICI:
Nordijski center Planica je izjemno okolje za nadaljevanje tradicije smučarskih skokov in poletov, za treninge in tekmovanja smučarjev tekačev. Narava je tu pokazala vse svoje sposobnosti in postavila najlepšo kuliso za predstavitev hrtov !

V sklopu Nordijskega centra Planica je nastalo 7 novih skakalnic s spremljajočimi objekti ter izvedla se je obnova letalnice bratov Gorišek.
V osrednjem objektu, ki predstavlja središče tekaškega in skakalnega dela centra, je razgledna ploščad, planiški muzej v dveh etažah, vetrovnik in gostinska ponudba. Poleg zunanjih tekaških prog v zimskem času lahko tečete tudi poleti na pokritem notranjem tekaškem poligonu. Najmlajši obiskovalci se lahko zabavajo v otroškem adrenalinskem parku in v otroškem kotičku v osrednjem tekaškem objektu. Doživite spust po jeklenici - Planica Zipline!
/fotografije : Nordijski center Planica/
 
ŽELITE RAZISKATI PLANICO?

Dolina Planice leži v območju Triglavskega narodnega parka, ki je edini narodni park v Sloveniji. Območje, bogato z naravnimi in kulturnimi znamentostmi, ponuja obilo možnosti za sprehode v naravi, pohodništvo in izlete.
Več o Planici
Več o Triglavskem narodnem parku

Veselimo se vašega obiska!
Vsebina spletne strani © Slovenski klub za hrte, 2023