Slovenski klub za hrte / The Sighthound Club Of Slovenia
F.C.I. Euro Sighthound Slovenia 2019
Aktualno
Kdo smo
Organi kluba
Zgodovina
Postanite naš član
Ugodnosti za člane
Aktivnosti kluba
Klubska revija
Prireditve
Lure Coursing
Predstavitev
Kako smo začeli
Tekme/treningi
Pridobitev licence
Oprema
X FCI skupina
Vzreja
Legla
Vzreditelji
Vzrejni pregledi
Pravilniki in obrazci
Prvaštva
Povezave
Kontakt
 
 
Spremljajte nas na
 
 

EVROPSKO PRVENSTVO V COURSINGU 2020

 

 

Pogoji za uvrstitev v reprezentanco:

  • Veljavna licenca (pes vpisan v SLR)
  • Pes mora sodelovati na NAJMANJ 3 mednarodnih - CACIL tekmah (Coursing) - od 21. 6.2019 (Evropsko prvenstvo v Estoniji) do vključno 31. 3. 2020 in jih uspešno zaključiti
  • Po pravilniku FCI o morajo psi, ki sodelujejo na Evropskem prvenstvu, zadnji dve (2) tekmi pred prvenstvom odteči brez diskvalifikacije. PRAVILNIK 2.7.2. V primeru diskvalifikacije v času do evropskega prvenstva ,se pes izključi iz prvenstva.
  • Prijave na Evropsko prvenstvo potekajo IZKLJUČNO preko matične kinološke organizacije - KZS (predlog reprezentance oblikuje Komisija za dirke pri Slovenskem klubu za hrte).
    Vsaka država lahko prijavi maksimalno po 6 predstavnikov na posamezno pasmo, ločeno po spolu (skupaj 12). V primeru večjega števila psov po pasmi in spolu se upošteva višje število točk na doseženih tekmah.
  • Sodelujejo lahko tudi predstavniki 5. FCI Skupine - mediteranski hrti (Pharaoh Hound, Cirnecco, Podenco Ibicenco in Podenco Canario), vendar niso upravičeni do naslova CACIL.
  • Nosilci naslova evropskega prvaka iz lanskega leta so uvrščeni na prvenstvo izven kvote.
  • POZOR! Evropskega prvenstva se lahko udeležijo tudi predstavniki razreda VELIKI (Grande, national, sprinter) pasme whippet in mali italijanski hrt. Tekmujejo za naziv "Cdl sprinter champion for year 2020". Pogoji za uvrstitev v reprezentanco so enaki kot za ostale tekmovalce.
 

PRIJAVE Z IZPOLNJENIMI POGOJI JE POTREBNO POSLATI DO NAJKASNEJE 01. 04. 2020 na naslov:

Andreja NOVAK, Podkogelj 4, 1315 Velike Lašče

Priloge: kopija rodovnika, kopija tekmovalne knjižice - kjer je razvidna udeležba na tekmah, uspešnost in uvrstitev, ter kopija ocene z mednarodne (CACIB) razstave (razred vmesni, zreli, delovni ali prvaki) - če jo pes ima.

Komisija za dirke bo pregledala prijave in oblikovala seznam reprezentatov, ki ga bo posredovala Kinološki Zvezi Slovenije za prijavo na Evropsko prvenstvo.

OPOZORILO! Tekmovanje poteka po pravilniku FCI - FCI Regulations for International Sighthound Races and Lure Coursing Events.

Nagobčnik je na Evropskem prvenstvo obvezen za VSE pse, vključno za IRSKE VOLČJE HRTE in MALE ITALIJANSKE HRTE. Teren je razgiban, s precej težkimi postavitvami parkurja in PRIMEREN LE ZA DOBRO TRENIRANE PSE!

Komisija za dirke - Slovenski klub za hrte
Podkogelj, 20.07.2019
Andreja Novak - predsednica komisije

 
botomline
Arhiv: 2019 | 2018 | 2017
botomline
Vsebina spletne strani © Slovenski klub za hrte, 2023